START100 för 100kr RABATT! - FRI FRAKT 📦

Samarbete mellan Off White och AC Milan?

Samarbete mellan Off White och AC Milan?

Det ryktas om att streetwearmärket Off White ska inleda ett samarbete med den italienska fotbollsjätten AC Milan. Detaljer kring det potentiella samarbetet och vad det skulle innefatta är ännu okänt men samarbetet känns inte helt oväntat. Off White verkar ha fattat tycke för att hela tiden tänja på gränserna för hur ett high-end märke ska agera och presentera sig för omvärlden, samarbetet känns därför passande. Märkets huvudkontor är även beläget i Milano, ytterligare en faktor som gör att samarbetet känns rätt och som att det kan vara mer än bara ett rykte. 

MZ3VDZR52906 Fotbollsinriktade samarbeten är dock inget nytt för Off White. 2018 gick de ihop med Nike och släppte en hel fotbollskollektion som bestod av en en fotboll, träningsskor, tröjor, hoodies och mycket mer. Det var en vågad kollektionen med mycket färg och stora motiv, varav alla kanske inte var de mest lättsmälta, men trots det sålde det mesta slut direkt. Bilderna nedan är från 2018s kollektion: 

 

Vad tror ni? Är det bara ogrundade rykten eller ligger det sanning bakom dem? 

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Main menu

Varukorg