Den föregående veckan har inte varit den händelserikaste men det finns små guldkorn här och där som är värda att nämna. Den mest utmärkande händelsen måste trots allt vara Nike Air Force 1 Low Off-White Brooklyn som ni kan läsa mer om här. Det finns även lite annat spännande som hänt under förra veckan! Supremes samarbete med Yohji Yamamotot, rykten om samarbete mellan Jarritos och Nike SB, samt senaste Dunk släpptes från Nike. 

Först ut är det New York baserade skateboardmärket Supreme som nu gått ihop med det japanska avant-garde märket Yohji Yamamoto. De två märkena släppte under torsdagen förra veckan en Tekken inspirerad kollektion bestående av bland annat T-shirts, Jackor, Skateboards och Dr Martens. Tekken är ett legendariskt japanskt fighterspel som ursprungligen var ett Arkadspel men numera finns på ett flertal spelkonsoler, däribland PS4. Kollektionen var inte riktigt en höjdare enligt oss men den olivgröna stickade tröjan och nylon bomberjackorna tyckte vi höll måttet.

Supreme®/Yohji Yamamoto® <br>TEKKEN™ SweaterSupreme®/Yohji Yamamoto® <br>TEKKEN™ Sweater

Supreme®/Yohji Yamamoto® <br>TEKKEN™ Nylon Bomber JacketSupreme®/Yohji Yamamoto® <br>TEKKEN™ Nylon Bomber Jacket

 

Näst ut är den Mexikanska läsktillverkaren Jarritos. Det ryktas om att Jarritos och Nike SB har gått samman för att ta fram en Dunk som förväntas släppas 2023. Vi har ännu inte fått några bilder eller mer info kring skon men det ska bli spännande att se vad de två märken kokat ihop tillsammans!

Sist ut är Nike som återigen ska återutgiva en äldre dunk. Denna gång är det Nike Dunk Low Argon som släpps på nytt. Dunken som släpptes 2001 för första gången är här igen, 21 år senare. Med två nyanser av blå, vita skosnören och vit swoosh är det här en sko som kommer lysa upp hösten med färg! Klicka här för att komma till skon.

 

Elias Sharifzadeh-Khoi