Cynthia Lus Cactus Plant Flea Market (CPFM) fortsätter att rulla ut nya spännande samarbeten. Nu har de gått ihop med McDonalds och tagit fram ett Happy Meal för vuxna. Det går att välja mellan 10 Chicken Nuggets + meny eller en Big Mac meny.

McDonalds vill ge oss den spänning barn känner när de öppnar sitt Happy Meal och frenetiskt letar efter den lilla leksaken som ligger och gömmer sig någonstans i den rödgula lådan. De barnorinterade leksakerna har bytts ut i CPFM Happy Mealet till "vuxna leksaker", OBS inget snuskigt! Med vuxna leksaker menar vi helt vanliga leksaker, leksaker ett barn förmodligen skulle uppskattat lika mycket som en streetwear intresserad vuxen. 

I målet får du en leksaksgubbe, det finns fyra olika gubbar varav tre är, gamla McDonalds maskotar med en CPFM tvist. Den fjärde gubben är en CPFM maskot som kallas för Buddy, det är den vi ser näst längst till höger på bilden nedan. 

2022 McDONALD'S Cactus Plant Flea Market CPFM TOYS Or Set | eBay

Men... Det slutar inte där! Om du beställer målet via McDonalds appen har du chansen att vinna ett pris varje vecka. Vad priset är varierar från vecka till vecka men upplägget under de fyra veckorna då målet går att köpa kommer se ut som följande: 

Vecka 1: En CPFM T-Shirt

Vecka 2: En CPFM Hoodie                                                                           

Vecka 3: En McDonalds x CPFM Stol                                                         

Vecka 4: En McDonalds x CPFM Skylt

Innan ni får upp förhoppningarna och börjar scrolla genom McDonalds appen måste vi tyvärr meddela att detta är ett USA exklusivt samarbete. 

 

Elias Sharifzadeh-Khoi