Världsartisten Ye, tidigare känd som Kanye West verkar aldrig kunna ta en paus. Det har nu kommit fram att artisten har ansökt om ett nytt varumärkesskydd för en ny logga under hans företag Mascotte Holdings, INC. 

Det har framgått att det under Loggan kommer säljas kläder, underkläder, jackor, pyjamasar och skor. Loggan är väldigt enkel och minimalistisk, vad den ska föreställa är vi inte säkra på men vad vi kan se är det en mörkblå cirkel med taggiga kanter likt en rund såg. 

 Bild

Ye verkar ha haft någon form av mani för ansökningar om varumärkesskydd i år; med sina 17 ansökningar om olika varumärkesskydd. Ansökningarna innefattar bland annat NFTs (non-fungible tokens), nöjesparker, kosmetika, och leksaker. 

I en intervju i Cannes 2012 pratade Kanye om sina framtidsvisioner, där berättade han att han vill arbeta med nöjesparker och städer. Alla dessa ansökningar kan vara ett tecken på att visionerna börjar omvandlas till verklighet. Som vanligt låter hans drömmar lite smått galna men det innebär bara att allt är som det ska vara när det kommer till Ye och om det är något vi lärt oss vid det här laget är det att inte tvivla på pionjärens grandiosa drömmar.

Elias Sharifzadeh-Khoi